Seibiff med løk

Seibiff med løk er en av de gamle, norske tradisjonsrettene og du finner den i frysedisken. En liten hemmelighet, er at den blir både bedre og billigere når du lager den selv.

2 løk i strimler

100 g smør til løken

1 kg seifilet i porsjonsstykker

200 g hvetemel

4 ss smør til fisken

1 ts salt

1/2 ts malt pepper

Seibiff med løk
Seibiff med løk

Stek løken i 100 g smør. Den blir søtere og bedre jo lenger den steker.

Bland mel, salt og pepper. Kutt løken i skiver og stek den i rikelig med smør til den blir gyllenbrun. Vend fisken i melblandingen og stek i smør, på middels varme til den får en fin stekeskorpe.

Fordel løken over fisken og la det kose seg i panna i noen minutter.

Server seibiff med løk og valgfrie poteter og grønnsaker. Jeg har valgt kokte gulrøtter og potetpuré, som du finner oppskrift på her.
Jeg liker også litt kapers til.

Du finner flere oppskrifter på tradisjonsmat her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese