Skalldyrsalat med røkt ørret

Skalldyrsalat med røkt ørret passer godt som en lekker forrett. Du kan selvfølgelig bruke ferske eller frosne reker og krepsehaler, om du foretrekker det. Oppskriften er passe til 8 forretter

Skalldyrsalaten:

1 pose majones

1 boks crème fraîche

1 bunt dill, finhakket

1/2 sitron, kun saften

Salt og pepper

1 boks krepsehaler, avsilt og skylt

1 boks reker av god kvalitet, avsilt og skylt

1 glass rød rogn

Rør alt sammen, smak til med salt og pepper og sett kaldt i min. 2 timer før den skal serveres.

Servering:

Skalldyrsalat

8 skiver røkt ørret

8 grissini eller annen sprø kjeks

Dill til pynt

Fordel skalldyrsalaten i porsjonsglass, pynt med sammenrullet ørret og dill. Stikk kjeksen nedi i det du serverer, så den ikke blir bløt.

Skalldyrsalat med røkt ørret
Skalldyrsalat med røkt ørret

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese