Skalldyrsalat med røkt ørret passer godt som en lekker forrett. Du kan selvfølgelig bruke ferske eller frosne reker og krepsehaler, om du foretrekker det. Oppskriften er passe til 8 forretter
Skalldyrsalaten:
1 pose majones
1 boks crème fraîche
1/2 sitron, kun saften
1 bunt dill, finhakket
1 glass rød rogn
Salt og pepper
1 boks krepsehaler, avsilt og skylt
1 boks reker av god kvalitet, avsilt og skylt
Rør alt sammen, smak til med salt og pepper og sett kaldt i min. 2 timer før den skal serveres.
Servering:
Skalldyrsalat
8 skiver røkt ørret
8 grissini eller annen sprø kjeks
Dill til pynt
Fordel skalldyrsalaten i porsjonsglass, pynt med sammenrullet ørret og dill. Stikk kjeksen nedi i det du serverer, så den ikke blir bløt.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.