Spansk potetomelett eller tortilla er perfekt som en av rettene, når du skal servere tapas, eller som en lunsj- eller kveldsrett.
2 løk i skiver
2-3 rå poteter i skiver
4 egg
4 ss fløte (du kan bruke melk eller vann)
2 finhakkede hvitløksfedd
Salt og pepper
Reven ost, gjerne vellagret
Minitomater, delt i ro
løken og potetene stekes på svak varme i olivenolje, til potetene er gjennomstekte. Snu på blandingen av og til, så den ikke brenner seg.
Visp sammen egg, fløte, hvitløk, salt og pepper og heller den over potetblandingen.
Sett på lokk og lar det stå noen minutter for å stivne litt. Strø over ost og tomater.
Sett på lokket igjen og lar det stå på svak varme til tortillaen er stivnet og osten smeltet. Serveres med godt brød, for eksempel landbrød eller olivenbrød.
Du finner flere spennende potetvarianter HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.