Spareribs med ovnsbakte perlepoteter, coleslaw og søtpotetpuré er en kombinasjon som frister så snart grillsesongen starter. Siden alt kan lages i forkant, eller bare blir bedre av god tid i ovnen, passer det greit å servere gjester også.
Jeg starter med spareribsen, som jeg legger i vannbad i ovnen på 150 grader med folie over i 4-5 timer. Når den skal serveres, smører vi dem med “Bull’s eye brown sugar and hickory” og lar den få en rask runde på grillen, så den får fin farge.
Coleslawen har godt av å stå i kjøleskapet i noen timer. Den finner du en nydelig oppskrift på her.
De bakte perlepotetene finner du oppskrift på her.
og oppskriften på de fløtegratinerte søtpotetene ligger her.
Du finner spennende og velsmakende oppskrifter på grillmat, fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.