Spennende fiskesaus med Pastis har en smak av anis og smaker nydelig til all slags hvit og rød fisk.
2 finhakkede løk
3 gulrøtter i terninger
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 fennikel i terninger
100 g smør
2 fiskebuljongterninger
1 dl hvitvin
1 dl Pastis (eller et annet anisbrennevin)
1/3 ltr fløte
1 boks creme fraiche
1 god neve finhakket kjørvel
Start med å frese løk, gulrøtter, hvitløk og fennikel i smør, til løken er mør. Tilsett buljong og hvitvin. Kok til fuktigheten nesten er borte. Tilsett Pastis (eller et annet anisbrennevin), fløte og creme fraiche. Kok opp og tilsett kjørvel.
Du finner mange forskjellige oppskrifter på saus her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.