Spicy, tomatisert laksesuppe fiskesuppen varmer godt en sen høst eller vinterkveld. Du kan gjøre den sterkere eller mildere ved å tilsette mer eller mindre chili.
1 finhakket løk
2 finhakkede fedd hvitløk
1 pk aromasopp
1 boks hakka tomater
10 minitomater
7,5 dl vann
5 ss fiskefond
3 laurbærblader
1 cm finhakket ingefær
3 gulrøtter i terninger
1 finhakka chili
1/2 finsstrimlet purre
1 ss brunt sukker
1 neve finhakket bladpersiller
400 g laks i terninger
Salt og pepper
Løk og hvitløk freset i smør. Tilsett soppen og la det frese i noen minutter til. Tilsett hakka tomater, minitomater, ingefær, sukker, vann, fond, laurbær, chili, gulrøtter og purre. La det koke i 1 time.
Tilsett persille og laks og la det trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Serveres med godt brød.
![Spicy, tomatisert laksesuppe Spicy, tomatisert laksesuppe](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/FA09FA87-F132-41B5-9F9D-CD887A4948AF.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Du finner flere velsmakende supper, både tradisjonelle og mer uvanlige, fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.