Steam buns – Gua bao med oksekjøtt

Steam buns – Gua bao med oksekjøtt er en av favorittrettene mine for tiden. Du kan lage steam buns selv, men du finner dem også i frysedisken, så du bare kan varme dem.

800 g biffkjøtt i strimler

4 ss honning

5 ss soyasaus

4 ss vann

1,5 ss sesamolje

1/2 ts pepper

4 fedd finhakket hvitløk

2 løk i strimler

2 paprika i strimler

Koriander

Lag marinade, ved å blande honning, soyasaus, vann, sesamolje, pepper og hvitløk. Tilsett kjøttet og løken og la det marinere i minimum 1 time, men gjerne over natta.

Brun kjøttblandingen i nøytral olje og tilsett paprika helt mot slutten, så den akkurat blir varm. Server med steambuns, varmet i dampkoker og koriander.

Du finner oppskrift på steam buns HER.

Steam buns - Gua bao med oksekjøtt
Steam buns – Gua bao med oksekjøtt

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese