Surinamsk mat er veldig spennende og variert, siden befolkningen i Surinam har opprinnelse fra flere steder i verden. Maten er en kombinasjon av indisk, vestafrikansk, kreolsk, indonesisk, kinesisk, nederlandsk, britisk, fransk, jødisk, portugisisk mattradisjon. Noen av de viktigste råvarene er ris, kassava, kylling, saltet kjøtt. tørrfisk, bønner, okra og aubergine.
- Bananpudding
- Chimichurri
- Eple- og pærechutney
- Eple- og plommechutney
- Eplechutney
- Fersk tunfiskbiff
- Fried rice
- Friterte plantanas
- Kalvefilet med chimichurry og småsinte ovnspoteter
- Kylling med mango, papaya og ingefær
- Kyllingsatay
- Limesyltet løk
- Maistortilla
- Rekecocktail med sting og avokadokrem
- Salsa
- Tomatsalsa – min aller beste
- Tortillas
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.