Tacoform er en fin avveksling fra den vanlige fredagstacoen. Den inneholder ris, så du trenger ikke lefser eller tacoskjell, men det er godt med en salat og litt tacochips til. Oppskriften er passe til 4 personer.
4 dl ris
1 løk, finhakket
2 ss smør til steking
300 g bønner, gjerne med chili
1 liten boks mais
3 ss koriander, finhakket
1 ss tacokrydder
1/2 ts pepper
600 g kjøttdeig
125 g Crème Fraîche
4 dl tacosaus
1 pk revet ost, gjerne vellagret
Kok ris etter anvisning på pakken.
Brun kjøttdeig og løk i en kjele. Rør inn tacokrydder og koriander og fordel blandingen utover en ildfast form. Fordel bønner over, deretter mais og ris. Dryss over 1/3 av osten.
Bland sammen crème fraîche og tacosaus og fordel utover risen.
Strø resten av osten over og stek på midterste rille på 200 grader i ca. 20 minutter, til osten er gyllen.
Server gjerne tacoform med en frisk salat og tacochips.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
Denne retten må vi prøve! Så kreativt og godt det ser ut 🙂 Takk for oppskriften!
Bare hyggelig. Ønsker deg en fin søndag 😊
Bare hyggelig. Ønsker deg en fin søndag 😊