Thaifiskeburger er både sunt og velsmakende. Du kan gjøre den så sterk eller mild du vil, ved å justere chilimengden. Du kan kjøpe ferdige burgerbrød, eller lage selv.
Thaifiskeburgere:
500 g laksefilet
300 g torskefilet
2 finhakkede chili
4 finhakkede sjalottløk
1 neve finhakket koriander
2 finstrimlede vårløk
2 sammenpiskede egg
1 dl fløte
Salt og pepper
Finhakk fisken med en god, skarp kniv. Bland inn chili, sjalottløk, koriander, vårløk, egg, fløte, salt og pepper. Elt deigen til thaifiskeburgere godt sammen, så den blir seig.
Del deigen i fire like store deler og form fire fine thaifiskeburgere, som stekes i varm stekepanne med litt olje i ca. 2 minutter på hver side.
Legg burgerne i varme hamburgerbrød sammen med råkost, finstrimlet agurk, salat, rødløk eller annet tilbehør du er glad i. Risle over sweet chili dipping mix og/eller hoisinsaus, eller en annen dressing du ønsker.
Oppskrift på nydelige burgerbrød finner du HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.