Timatim

Timatim

Timatim er en salat fra Etiopia og Eritrea. Den kan fint spises alene, med litt brød, eller som tilbehør til en gryterett, men det vanligste er å servere den med injera, som er en pannekake laget av teffmel.

Salat:

3-4 store tomater i terninger

1/2 rødløk finhakket

1 jalapeño uten frø, finhakket

1/2 rød paprika, i terninger

1/2 grønn paprika, i terninger

Dressing:

1/4 kopp rapsolje

3 ss rødvinseddik

Saften av 1 sitron

2 fedd hvitløk finhakket

2 ts berbere krydder

 

Bland alle ingrediensene til salaten sammen i en bolle. Bland dressingen i en annen bolle og rør godt sammen. Hell dressingen over salaten og sett kaldt til den skal brukes.

Timatim
Timatim

 

Du finner oppskrifter på mange forskjellige salater her og flere spennende og varierte retter fra alle verdenshjørner her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese