Tomatbruschetta

Tomatbruschetta er en italiensk rett med sprøstekt brød, smurt med hvitløk og olivenolje. På brødet legges deilig tomatblanding, olivenolje og balsamico. Det er lett å lage og smaker nydelig.

1 landbrød i skiver

Hvitløk

Minitomater delt i 2 eller 4

Basilikum

Minimozzarellaputer

Spekeskinke

God olivenolje

Tyktflytende balsamico

Landbrødet pensles med olivenolje og smøres med hvitløk fra fedd på begge sider. Legges dem i varm panne til de er gylne og sprø på begge sider.

Legg på tomater, mozzarella, spekeskinke og basilikum. Server med god olivenolje og en vellagret balsamico.

Tomatbruschetta
Tomatbruschetta

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese