Tomatsaus fra Afrika

Tomatsaus fra Afrika passer godt til grillmat og stekte kjøttretter av f.eks. storfe, svin eller kylling. Oppskriften er passe til 4 personer.

1 ss vegetabilsk olje
1 løk, finhakket
2 boks plommetomater, hakket
1 dl vann
2 ss limesaft, ferskpresset
1 ss honning
1 ts karripulver
1/2 ts hvitløkspulver
1/2 ts salt
1/4 ts pepper, malt
1/4 ts ingefær, malt

Fres løken i olje i en kjele på middels varme i ca. 5 min. til den er myk. Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la det småkoke i 30 minutter, rør av og til.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese