Tørt brød? Bruk restene og tørt brød kan brukes til mye forskjellig, så lenge det ikke er muggent.
Prøv for eksempel arme riddere. Arme riddere kan brukes til frokost, lunsj, mellommåltid, en koserett på kvelden eller dessert, med is til. Det er en fin måte å få brukt opp tørt brød eller loff på.
Hjemmelagde krutonger til supper og salater er også en super måte å bruke gammelt brød på. Skjær brødet i skiver og deretter i små terninger. Risle dem med litt olivenolje og krydre med det du liker, for eksempel oregano, timian, chili, hvitløk og salt. Legg dem på et bakapapirkledd stekebrett og stek på 180 grader i ca. 15 minutter, til brødkrutongene er sprø.
Tørt brød? Bruk restene, og hjemmelagd strøkavring til å legge på fiskegratengen, eller til panering av fisk, kylling eller lage snitsel er en fin måte å bruke det gamle brødet på.
Du finner flere tips for bruk av matrester her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.