Det tyske kjøkkenet er mer enn pølser, sauerkraut og øl.
De spiser mest svin, okse og kylling. Ørret er den mest populære fisken.
Tyske oppskrifter:
- Apfelstrudel med eple- og kanelsaus
- Apfelstrudel med hjemmelaget vaniljeis
- Bær med vaniljekesam og eggelikør
- Bagels
- Balandeliai – galumpkis – halupki – golubtsi – golabki – krautwickel – kāpostu tīteņi
- Brun lapskaus
- Djevelegg
- Fine rundstykker med frømiks
- Gløgg – glühwein – mulled wine
- Gulasjsuppe
- Helstekt gås med tranebærstuffing, rødvin- og portvinssaus og karamelliserte poteter
- Hjemmelaget kjøttpudding
- Hjemmelaget pølse med rødkål
- Hugo
- Kyllingruller i ovnen
- Lammeskank i øl
- Lys lapskaus
- Mammas waldorfsalat
- Ovnsbakte beter
- Pannekaker
- Pannekaker med lun eplemos og is
- Perfekt potetpuré
- Pickles er mer enn sylteagurk
- Potetmos
- Rødkål
- Rødkål i ovnen
- Rösti (røsti)
- Sildetallerken
- Sjokoladepudding
- Smørdampede rotgrønnsaker
- Snitsel med pommes noisettes og kaperssmør
- Snitsel med spennende potetsalat
- Spinatsuppe
- Svinesteik i sous vide med gammeldags brun saus
- Tilslørte bondepiker
- Tomatsuppe med egg
- Tyskland: Matmarked i Frankfurt
- Wienersnitsel