Ukemeny 1 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten i overskriftene, eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Plukkfisk

Tirsdag: Nyttårsaften
Du finner oppskrifter på disse spennende og velsmakende rettene i tillegg til mange flere for en vellykket feiring på nyttårsaften HER.
Onsdag: Pinnekjøttrester med coleslaw

Torsdag: Har du kalkunrester? Prøv pasta med kalkun og tomater
Fredag: Hvit pizza med kalkun, bacon og sopp

Lørdag: Ostesufflé

Dessert: Vaniljeis med pasjonsfruktsaus og sjokoladepynt

Søndag: Langtidsstekt oksestek med soppsaus

Dessert: Banankake – min saftige og smakfulle favoritt

Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.