Ukemeny 2

Hainanesisk kyllingris

Ukemeny 2 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten i overskriftene, eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Kylling og bok choy i teriyakisaus
Kylling og bok choy i teriyakisaus
Kylling og bok choy i teriyakisaus
Tirsdag: Mammas gratinerte tørrfisk
Mammas gratinerte tørrfisk
Mammas gratinerte tørrfisk
Onsdag: Gulasjsuppe
Gulasjsuppe
Gulasjsuppe
Torsdag: Libanesiske biffstrimler i pita med yoghurtsaus
Libanesiske biffstrimler i pita med yoghurtsaus
Libanesiske biffstrimler i pita med yoghurtsaus
Fredag: Pulled svin med steambuns
Pulled svin med steambuns
Pulled svin med steambuns
Lørdag:
Forrett: Laksa
Laksa - en kjapp en
Laksa – en kjapp en
Hovedrett: Hainanesisk kyllingris
Hainanesisk kyllingris
Hainanesisk kyllingris
Dessert: Sticky pandanris med kokossaus
Sticky pandanris med kokossaus
Sticky pandanris med kokossaus
Søndag:
Forrett: Tomatsuppe med bacon
Tomatsuppe med bacon
Tomatsuppe med bacon
Hovedrett: Svinikål – brunkål med flesk
Svinikål – brunkål med flesk
Svinikål – brunkål med flesk
Dessert: Rullekake med hasselnøtter, sjokolade og banan
Rullekake med hasselnøtter, sjokolade og banan
Rullekake med hasselnøtter, sjokolade og banan

 

Ukemeny for uke 2 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese