Ukemeny 4 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten i overskriftene, eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Gratinert løksuppe

Tirsdag: Thainudler med laks

Onsdag: Carne de porco á Alentejana

Torsdag:
Fredag: Nachos med biff

Lørdag:
Forrett: Rekerisotto

Hovedrett: Andebryst sous vide med portvinssaus

Dessert: Bær med vaniljekesam og eggelikør
Bær med vaniljekesam og eggelikør
Søndag:
Forrett: Kamskjell med appelsin- og mangokompott og persillerotchips

Hovedrett: Bankekjøtt av elg

Dessert: Verdens beste med peanøtter

Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.