Ukemeny 47

Grillet indrefilet med ovnsbakte perlepoteter

Ukemeny 47 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Søtpotetsuppe med smak av Thailand
Søtpotetsuppe med smak av Thailand
Søtpotetsuppe med smak av Thailand
Tirsdag: Maqluba 
Maqluba – Maqlooba
Maqluba
Onsdag: Doro wat – kyllinggryte fra Etiopia og Eritrea
Doro wat – kyllinggryte fra Etiopia og Eritrea
Doro wat – kyllinggryte fra Etiopia og Eritrea
Torsdag: Pasta med laks og trøffel
Pasta med laks og trøffel
Pasta med laks og trøffel
Fredag: Tacopizza – texmexpizza
Tacopizza – texmexpizza
Tacopizza – texmexpizza
Lørdag:
Forrett: Caprese burrata
Caprese burrata
Caprese burrata
Hovedrett: Grillet indrefilet med ovnsbakte perlepoteter, bearnaise og ovnsbakte miniløk
Grillet indrefilet med ovnsbakte perlepoteter, bearnaise og ovnsbakte miniløk
Grillet indrefilet med ovnsbakte perlepoteter, bearnaise og ovnsbakte miniløk
Dessert: Torta Barozzi
Torta Barozzi
Torta Barozzi
Søndag:
Forrett: Blomkålsalat med bacon
Blomkålsalat med bacon
Blomkålsalat med bacon
Hovedrett: Elglapskaus (brun lapskaus med elg)
Elglapskaus (brun lapskaus med elg)
Elglapskaus (brun lapskaus med elg)
Dessert: Tilslørte bondepiker
Tilslørte bondepiker
Tilslørte bondepiker

Ukemeny 47 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere spennende og varierte menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese