Ukemeny 5

Hønsefrikassé

Ukemeny 5 er klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Fylt kyllingfilet
Fylt kyllingfilet
Fylt kyllingfilet
Tirsdag: Enkel lakserett i ovnen
Enkel lakserett i ovnen
Enkel lakserett i ovnen
Onsdag: Guros fylte bakepoteter
Guros fylte bakepoteter
Guros fylte bakepoteter
Torsdag: Fetaostbiffer med tzatziki
Fetaostbiffer med tzatziki
Fetaostbiffer med tzatziki
Fredag: Pizza Jamaican style
Pizza Jamaican style
Pizza Jamaican style
Lørdag:
Forrett: Laksesalat
Laksesalat
Laksesalat
Hovedrett: Elgfilet med persillerotpuré, bønner og en nydelig fløte og konjakksaus
Elgfilet med persillerotpuré, bønner og en nydelig fløte og konjakksaus
Elgfilet med persillerotpuré, bønner og en nydelig fløte og konjakksaus
Dessert: Pæredessert med pisang ambon og after eight
Pæredessert med pisang ambon og after eight
Pæredessert med pisang ambon og after eight
Søndag:
Forrett: Skalldyrsalat med røkt ørret
Skalldyrsalat med røkt ørret
Skalldyrsalat med røkt ørret
Hovedrett: Hønsefrikassé
Hønsefrikassé
Hønsefrikassé
Dessert: Banan- og ostekake med friske bær, vaniljesaus og is
Banan- og ostekake med friske bær, vaniljesaus og is
Banan- og ostekake med friske bær, vaniljesaus og is

Ukemeny 5 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese