Ukemeny 50

Elgkarbonader med deilig tilbehør

Ukemeny 50 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Goorasa be Dama
Goorasa be Dama
Goorasa be Dama
Tirsdag: Fiskeform med snøfrisk og erter
Fiskeform med snøfrisk og erter
Fiskeform med snøfrisk og erter
Onsdag: Kylling i kokossaus
Kylling i kokossaus
Kylling i kokossaus
Torsdag: Elgkarbonader med deilig tilbehør
Elgkarbonader med deilig tilbehør
Elgkarbonader med deilig tilbehør
Fredag: Machboos
Machboos
Machboos
Lørdag:
Forrett: Ceviche av laks
Ceviche av laks (Salma)
Ceviche av laks (Salma)
Hovedrett: Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata
Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata
Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata
Dessert: Bananpudding
Bananpudding
Bananpudding
Søndag:
Forrett: Cabaret
Cabaret
Cabaret
Hovedrett: Svinesteik i sous vide med gammeldags brun saus
Svinesteik i sous vide med gammeldags brun saus
Svinesteik i sous vide med gammeldags brun saus
Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus
Sjokoladepudding med vaniljesaus
Sjokoladepudding med vaniljesaus

 

Ukemeny 50 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere spennende og varierte menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese