Ukemeny 52 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Thaipizza

Tirsdag:
Ribbe, pinnekjøtt eller torsk med sandefjordsmør


Torsk med Sandefjordsmør
Dessert: Perfekt, hjemmelaget karamellpudding eller riskrem med jordbærsaus
Perfekt, hjemmelaget karamellpudding

Onsdag: Den beste dagen i jula – 1. juledag

Dessert: Ris à la Mande eller Dronning Maudfromasj


Torsdag: Restemat «pytt i panne»

Fredag: Fiskeburger i pommes stripesbrød

Lørdag:
Forrett: Grønn ertesuppe

Hovedrett: Bakt laks med svensk romsauce eller rognsaus med bakte sexypoteter
Dessert: Vaniljefromasj med eplekompott og sirupssnipp

Søndag:
Forrett: Hot cajunsuppe med kylling

Hovedrett: Frikadeller med brun saus og råstekte potetskiver

Dessert: Flødebollekage

Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.