Ukemeny 52

Perfekt ribbe

Ukemeny 52 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Thaipizza
Thaipizza
Thaipizza
Tirsdag:
Ribbe, pinnekjøtt eller torsk med sandefjordsmør
Perfekt ribbe
Perfekt ribbe
Pinnekjøtt med en helt nydelig saus
Pinnekjøtt med en helt nydelig saus

Torsk med Sandefjordsmør

Torsk med Sandefjordsmør

Dessert: Perfekt, hjemmelaget karamellpudding eller riskrem med jordbærsaus

Perfekt, hjemmelaget karamellpudding

Perfekt, hjemmelaget karamellpudding

Riskrem med jordbærsaus
Riskrem med jordbærsaus

 

Onsdag: Den beste dagen i jula – 1. juledag
Den beste dagen i jula – 1. juledag
Den beste dagen i jula – 1. juledag
Dessert: Ris à la Mande eller Dronning Maudfromasj
Den danske broren til riskremen – Ris à la Mande
Den danske broren til riskremen – Ris à la Mande

 

Dronning Maudfromasj
Dronning Maudfromasj

Torsdag: Restemat «pytt i panne»

Restemat "pytt i panne"
Restemat «pytt i panne»
Fredag: Fiskeburger i pommes stripesbrød
Fiskeburger i pommes stripesbrød
Fiskeburger i pommes stripesbrød
Lørdag:
Forrett: Grønn ertesuppe
Grønn ertesuppe
Grønn ertesuppe
Hovedrett: Bakt laks med svensk romsauce eller rognsaus med bakte sexypoteter

Bakt laks med svensk romsauce eller rognsaus med bakte sexypoteter

Dessert: Vaniljefromasj med eplekompott og sirupssnipp
Vaniljefromasj med eplekompott og sirupssnipp
Vaniljefromasj med eplekompott og sirupssnipp

 

Søndag:
Forrett: Hot cajunsuppe med kylling
Hot cajunsuppe med kylling
Hot cajunsuppe med kylling
Hovedrett: Frikadeller med brun saus og råstekte potetskiver
Frikadeller med brun saus og råstekte potetskiver
Frikadeller med brun saus og råstekte potetskiver
Dessert: Flødebollekage
Flødebollekage
Flødebollekage

Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere spennende og varierte menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Hva synes du?

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese