Ukemeny 9

Côte de boeuf med bakt potet, kryddersmør og salsa

Ukemeny 9 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Bakt potet med deilig tilbehør
Bakt potet med deilig tilbehør
Bakt potet med deilig tilbehør
Tirsdag: Bakt torsk med eple- og karrisaus
Bakt torsk med eple- og karrisaus
Bakt torsk med eple- og karrisaus
Onsdag: Hasselbackkylling
Hasselbackkylling
Hasselbackkylling
Torsdag: Pasta med kjøttboller
Pasta med kjøttboller
Pasta med kjøttboller
Fredag: Meksikanske lammestrimler
Meksikanske lammestrimler
Meksikanske lammestrimler
Lørdag:
Forrett: Dillpannacotta med laks og lakserogn
Dillpannacotta med laks og lakserogn
Dillpannacotta med laks og lakserogn
Hovedrett: Côte de boeuf med bakt potet, kryddersmør og salsa
Côte de boeuf med bakt potet, kryddersmør og salsa
Côte de boeuf med bakt potet, kryddersmør og salsa
Dessert: Panna cotta med bringebærcoulis
Panna cotta med bringebærcoulis
Panna cotta med bringebærcoulis
Søndag:
Forrett: En smakfull forrett med fisk og skalldyr
En smakfull forrett med fisk og skalldyr
En smakfull forrett med fisk og skalldyr
Hovedrett: Tjelknøl – en svensk spesialitet
Tjelknøl – en svensk spesialitet
Tjelknøl – en svensk spesialitet
Dessert: Hjemmelaget vaniljeis med urtesukker:
Hjemmelaget vaniljeis med urtesukker
Hjemmelaget vaniljeis med urtesukker

 

Ukemeny 9 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere menyer HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Hva synes du?

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese