Ukemeny for uke 14 ligger klar. Den er en blanding av både velkjente og mindre kjente matretter fra fjern og nær. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Potet- og purresuppe med hvitløkssnurrer
Tirsdag: Bacalao

Onsdag: Sloppy Joe

Torsdag: Biffsalat
Biffsalat
Fredag: Pizza vindaloo
Pizza vindaloo
Lørdag:
Forrett: Baconsalat med sennepsdressing

Hovedrett: Lammekoteletter med rødvinssaus og potetroser

Dessert: Sjokoladepannacotta med karamelliserte nøtter, urtesukker og pikekyss

Søndag:
Forrett: Blomkål- og squashsuppe

Hovedrett: Elggryte med bacon

Dessert: Sjokolademousse

Ukemeny for uke 14 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.