Ukemeny 19

Ukemeny for uke 19 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Kyllingfilet med bretagnesaus
Kyllingfilet med bretagnesaus
Kyllingfilet med bretagnesaus
Tirsdag: Laks på pinne i pita med gresk salat og tzatziki
Laks på pinne i pita med gresk salat og tzatziki
Laks på pinne i pita med gresk salat og tzatziki
Onsdag: Bønnesuppe med mais
Bønnesuppe med mais
Bønnesuppe med mais
Torsdag: Pasta med gorgonzolasaus
Pasta med gorgonzolasaus
Pasta med gorgonzolasaus
Fredag: Ost og kjeks med spennende tilbehør
Ost og kjeks med spennende tilbehør
Ost og kjeks med spennende tilbehør

 

Lørdag:
Forrett: Caprese burrata
Caprese burrata
Caprese burrata
Hovedrett: Hummer med estragonsmør og potetpuré
Hummer med estragonsmør og potetpuré
Hummer med estragonsmør og potetpuré
Dessert: Blomsterpottedessert
Blomsterpottedessert
Blomsterpottedessert
Søndag:
Forrett: Ørretrøre i mørdeigsformer
Ørretrøre i mørdeigsformer
Ørretrøre i mørdeigsformer
Hovedrett: Deilig gryterett med fløtesaus
Deilig gryterett med fløtesaus
Deilig gryterett med fløtesaus
Dessert: Færøysk eplekake
Færøysk eplekake
Færøysk eplekake

Ukemeny for uke 19 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese