Ukemeny for uke 52 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene eller ved å trykke på bildene. Om du sliter med menyen til første juledag, nyttårsaften, eller hva du skal gjøre med restene, får du masse tips her. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Den beste dagen i jula – 1. juledag
Dessert: Ris à la Mande eller Dronning Maudfromasj
Tirsdag: Restemat «pytt i panne»
Onsdag: Bakt potet med gravlaks og kald rømmesaus
Torsdag: Mammas minestronesuppe
Fredag: Meksikansk form med kylling
Lørdag: Laks med eplesaus
Dessert: Juledessert med sirupssnipper
Søndag: Parmesangratinert hummer
Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd
Andebryst med rødvinskokt pære, rødvinssaus, persillerotpuré og spennende poteter
Pinnekjøtt med en helt nydelig saus
Dessert: Crème brûlée
Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.