Varmrøkt pepperlaks med spennende tilbehør inneholder flere elementer, som til sammen blir til en deilig kombinasjon. Alt kan gjøres klart i forveien, så den passer godt når du får gjester.
2 pk. varmrøkt pepperlaks (Troll Salmon)
1 eple i terninger
1 dl eplejuice
3 kuler agurk
1 neve dill + litt til pynt
3/4 beger creme fraiche
2 ss eddik
1 klype sukker
4 ss rognperler
2 ss wasabiperler
Salt
Pepper
2 ts pepperrot, reven eller fra tube
Italiensk flatbrød (eller norsk)
Legg agurkkulene i lake med eddik, sukker, salt og pepper. La det trekke i noen timer, gjerne over natten.
Kok eplebitene i en god eplejuice til bitene er møre, smak til med sukker, avkjøles.
Kjør en pakke med laks sammen med creme fraiche, en neve dill og pepperrot, til en jevn masse.
Varm den andre laksen forsiktig i en mikroovn til den er lun.
Anrett som på bildet, eller som du ønsker.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.