Vietnam har så mye spennende mat i alle farger og fasonger, og den tilberedes med finesse. Maten er lett og sunn, ofte basert å grønnsaker og skalldyr. Vietnamesisk mat er lett å lage, veldig sunn og sjelden sterk. Med andre ord er det lett å finne noe for enhver smak i det vietnamesiske kjøkken.
Oppskrifter fra Vietnam:
- Agurksalat med asiatisk vri
- Agurksalat til fiskeretter fra Sør-øst Asia
- Asiatisk chimichurri
- Asiatisk gryte med nudler
- Asiatisk kyllingform
- Asiatiske svinekoteletter med salat
- Bánh Flan
- Blåskjell med smak av Østen
- Bun Cha – vietnamesiske kjøttboller
- Cà Phê Sữa Đá
- Che choui
- En rask wok fra Sørøst-Asia
- Fersk tunfiskbiff
- Ferske vårruller
- Glaserte svinekotelettspyd
- Karamell- og ingefærkylling
- Karamellsaus med peanøtter
- Kokos- og currymarinerte lammelår i skiver
- Kokosis
- Kokosis med karamellsaus
- Kokosis med vanilje
- Kokoskylling
- Kylling med salat og peanøttsaus
- Østers med smak av Østen
- Panna cotta med kokos- og mango
- Pho – min favorittsuppe fra Vietnam
- Pulled laks med smak av østen
- Red curry fiskesuppe
- Rekecocktail med smak av Østen
- Steam buns – Gua bao
- Steam buns – Gua bao med oksekjøtt
- Sticky pandanris med ananas
- Sticky rice
- Svinekoteletter med asiatisk vri
- Tết Nguyên đán – vietnamesisk nyttår
- Tunfisk med nudler og peanøttsaus
- Vietnamesisk kalvebiffsalat
- Vietnamesisk kylling- og nudelbolle
- Vietnamesisk salat
- Vietnamesisk salat med nuoc namdressing
- Vietnamesisk svinenakke
- Vietnamesiske kjøttboller i peanøttsaus