Yoghurtis med mango og pasjonsfrukt med salsa

Yoghurtis er lettvint, friskt og litt sunnere enn vanlig iskrem. Om du ikke liker smaken av denne yoghurten, kan du bruke en annen. Resultatet blir uansett en frisk og god dessert. Om du ikke eier en ismaskin, går det like fint å sette blandingen i fryseren og røre hvert kvarter, til den er frossen.

Yoghurtisen:

800 g mango- og pasjonsfruktyoghurt
200 g vaniljeyoghurt
4 ss golden sirup

Bland alt og kjør til iskrem i en ismaskin.

Salsa:

1 kurv friske bringebær

3/4 kurv friske jordbær, delt i 2 eller 4, avhengig av størrelsen

1 mango i terninger

Litt finhakket mynte

ca. 75 g sukker, avhengig av hvor søtt du ønsker det

Saften av 1 lime

Bland alt sammen og la det stå kaldt i ca. 1 time

Legg salsa på desserttallerkener, husk å få med litt av kraften. Legg på en skje med yoghurtis på toppen og pynt med et mynteblad.

 

Du finner mange spennende desserter her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese